Yogaweekend Nederland 8-10 juni 2019
M
eld je aan via info@yoganesha.nl of bel 06-40 832 979

Het Yogaweekend vieren we dit jaar in Beekbergen. We verblijven in een knus 3-sterren hotel die over een buitenzwembad beschikt. Het hotel ligt midden in het bos. Het is daar heerlijk wandelen en/of fietsen. Bij het hotel kun je zelf een fiets huren. Het hele weekend kun je van de omgeving genieten en in de natuur uitrusten.

Het thema van het Yogaweekend dit jaar is Het Leven. Het hele leven. Niet alleen de mooie momenten, niet alleen de lente, mooi weer en genieten. Het leven geeft ons ook vervelende ervaringen. Dat geldt voor iedereen. Het is belangrijk om te onthouden dat alles stroomt, alles veranderd, het vervelende gaat uiteindelijk ook weg.

programma

We arriveren op zaterdag na 15:00 uur. We worden met koffie/thee en gebak verwelkomd. 

Om 16:00 uur beginnen we meteen met een workshop
Myth & Asana van Irina Verwer.

Tijdens deze workshop onderzoek je aan de hand van een prachtige en inspirerende mythe welke delen van je leven wat meer liefdevolle zorg en aandacht nodig hebben. Je krijgt alle mogelijkheid je terug te trekken en je eigen kracht te hervinden.

In de avond, na een 3-gangen diner, sluiten we de dag af met een yogales en meditatie, beiden met een bijzondere thema.

Op zondag beginnen we vroeg (7:30 uur) met een stilte meditatie en een pittige yogales.
Na een uitgebreid ontbijt heb je een moment voor jezelf.  

Je mag een ontspannende Ayurvedische Massage ontvangen of een Reikibehandeling van Kitty

In de reikibehandeling ontvang je universele levensenergie.


De behandelaar legt haar handen op jouw energiebanen en chakra’s. Ze  geeft de universele energie aan jou door. De Reiki energie vindt daarna zelf haar weg door jouw energiebanen (nadi’s) en chakra’s.
De Reikibehandeling ondersteunt jouw hele persoon – fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. 

Om 14:30 uur worden we verwend met een lunchbuffet.

Daarna arriveert Casper
voor
een heerlijke klankschalen- en Flowers & Songs concert. 

Met gebruik van klankschalen, andere instrumenten en stem verzorgt Casper een concert waarbij jij lekker gaat liggen. Terwijl je lichaam zich ontspant, werken de klanken dieper
in op cellulair niveau. De klanken maken het mogelijk dat spanningen en blokkades verdwijnen. Een ideale formule om stress te laten verdwijnen terwijl je niets hoeft te doen dan alleen te genieten van het heerlijke gevoel dat over je komt. Nog lange tijd na het concert is de werking merkbaar. Zelfs heel diepe klachten kunnen verminderen of verdwijnen.
Da’s een mooie spirituele ervaring.
 

Samen met Casper gaan we van een 3-gangen diner genieten. En na het eten mogen we bij een vuurkorf gaan zitten en genieten. Casper gaat dan voor ons op de gitaar spelen en zijn eigen liedjes zingen. Het word een ontspannen gezellig avondje. We sluiten weer af met een rustige yogales en meditatie.

En de maandag beginnen we met meditatie en yoga, en gaan daarna lekker ontbijten. Op maandag moeten we weer vertrekken maar je bent welkom om nog even rond te hangen, genieten van de natuur, van elkaars gezelschap. Geen haast nodig.

prijzen & beschikbaarheid

Het hele arrangement is 290,- per persoon
De prijs is gebaseerd op verblijf in een 2-persoonskamer. Heb je toch behoefte aan meer privacy dan mag je voor een 1-persoonskamer kiezen. De toeslag hiervoor is €30,- per nacht.

Het arrangement is exclusief:
– vervoer naar- en van het hotel terug naar huis
– drankjes bij diners
– verzekering, je doet mee op je eigen risico!
– massage
– reikibehandeling

Meld je aan via info@yoganesha.nl of bel 06-40 832 979
hoe leuk het vorig jaar was