Mijn naam is Ewelina.

Ik ben een yoga docente en masseuse. massage
Ik ben in Polen in 1981 geboren maar ben op mijn negentiende naar Nederland gekomen. Toen was ik nog bezig met mijn studie psychologie in Polen en de reis naar Nederland was bedoeld als een tijdelijke ervaring. Uiteindelijk besloot ik in Nederland te blijven. Hier heb ik de opleiding afgerond tot yoga docente en masseuse.

Ik heb de 3-jarige docentenopleiding bij Yogaschool Ron van der Post afgerond (www.yogastudie.nl), een opleiding volgens een authentieke en traditionele leerschool uit India. De opleiding is erkend en staat onder begeleiding van de Bramrischi Yoga Training College, een afdeling van de Punjab Universiteit en van Jaipur India.

Zelf doe ik yoga sinds mijn vijftiende en ik geef les sinds 2011. Massage sluit heel mooi aan bij yoga.

Het mooiste van mijn beroep is dat ik andere mensen mag helpen.
Met yoga en massage kun je alle soorten fysieke en mentale klachten verminderen. Heel vaak zijn ze met elkaar sterk verbonden.
En anderen helpen is zonder twijfel een goed recept om gelukkig te leven. Daarom ben ik voor mijn werk en mijn klanten simpelweg dankbaar.  

Naast yoga en massage bied ik ook yoga weekenden en vakanties aan, in binnen- en buitenland, en ik organiseer yoga gerelateerde evenementen.