Mijn naam is Naomi.

Tijdens mijn opleiding tot arts merkte ik dat ik wat miste in de gezondheidszorg: op een diepere laag met de gezondheid van de mens bezig zijn.

Daarom heb ik in 2022 de opleiding tot Anusara Vinyasa yogadocent afgerond. Anusara focust zich onder andere veel op de juiste uitlijning van het lichaam om zo op gezonde manier je lichaam in te zetten in de houdingen. Ook heb ik de opleiding tot Yin yogadocent afgerond. 

Voor nu heb ik werken als arts gepauzeerd om mij volledig te kunnen focussen op yoga. Deze tijd en ruimte wil ik gebruiken om op zoek te gaan naar de verbinding tussen de yogaleefwijze en de geneeskunde. 

Yoga is voor mij de ultieme manier om met gezondheid bezig te zijn. Het zijn de houdingen gecombineerd met de ademhaling die ons kunnen helpen steeds onze grenzen te verleggen en het is het mediteren wat helpt rust en inzicht te creëren in ons drukke bestaan. Yoga is voor mij ook de yogafilosofie met de prachtige mythologische verhalen waar we stiekem zoveel lessen uit kunnen halen waar ik enorm enthousiast van word. Ik probeer dan ook deze verschillende aspecten te verwerken in mijn yogalessen. 

Hopelijk tot snel in de les!

Bij Yoganesha verzorg ik lessen elke dinsdag om 19:00 uur. 

Neem contact op via info@yoganesha.nl of tel: 06-40 832 979 om een gratis proefles bij mij te volgen.

———