privé yogalessen
Privé yogalessen zijn helemaal op jou afgestemd. Als je fysieke klachten hebt dan ga ik kijken hoe ik je kan helpen om deze te verminderen. Bij blessures gaan we werken aan een snel en gezond herstel. Ook psychische klachten worden aangepakt. Overspanning en gebrek aan balans in het leven zijn heel vaak voorkomende klachten. Slapeloosheid, prikkelbaarheid, fysieke ongemakken, gebrek aan energie en droefheid zijn de meest bekende symptomen.

prive yoga Elst (GLD)

waarom
Privé yogalessen volg je als je aan een specifiek aspect wil werken. Als je fysieke of psychische klachten wil verminderen. Als je erachter wil komen wat het is wat je tegen houdt om volledig gelukkig en ontspannen te leven.
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een groepsles te intimiderend vindt en je liever één-op-één met yoga wil beginnen. 
hoe
Het eerste contact is altijd een intakegesprek/consult via email. Ik vraag je om meer over jezelf te vertellen. Ook vraag ik naar jouw verwachtingen, doelen die je wil bereiken. Hoe meer informatie je geeft des te makkelijker is het voor mij om de juiste les(sen) voor te bereiden.
Net als in een groepsles worden er fysieke houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie geoefend. Maar er is ook ruimte voor een gesprek en advies m.b.t. levenswijze. Wat je in een privéles ontvangt is dus een veel completer pakket die specifiek op jouw behoeftes afgestemd is. Je krijgt precies wat je nodig hebt. Dat klinkt heel aantrekkelijk maar wees er bewust van: wat je nodig hebt is niet altijd prettig.
waar
Privé yogalessen verzorg ik in mijn Yoga Studio in Elst (GLD). Na overleg is het mogelijk om een afspraak bij te klant thuis te maken. In dit geval worden er reiskosten berekend. 
kosten, duur, programma
Voor 1 les van ongeveer 60 minuten betaal je €60,-
Het is echter gebruikelijk om een compleet programma aan te schaffen. In één les worden je problemen (fysiek of mentaal) helaas niet opgelost.
Een compleet programma bevat 5 lessen van 60 minuten. De kosten hiervoor zijn €250,-
Tijdens de laatste les nemen we ook nog tijd om terug te kijken en evalueren of je je doelen hebt bereikt. Heb je na de eerste 5 lessen zin en/of behoefte om verder te gaan? Je krijg bij bestelling van volgende 5 lessen korting en betaalt slechts €220,-
Aanmelden doe je via email: info@yoganesha.nl
of tel: 06-40 832 979