Dynamische Hatha Yoga 

De les die ik verzorg is Dynamische Hatha Yoga.
Naast Hatha Yogalessen verzorg ik ook restorative yogalessen in Elst. Voor meer informatie kijk op: Restorative Yoga in Elst

Ik heb de 3-jarige docentenopleiding bij Yogaschool Ron van der Post afgerond (http://yogastudie.nl/), een opleiding volgens een authentieke en traditionele leerschool uit India. De opleiding is erkend en staat onder begeleiding van de Brahmrishi Yoga Training College, een afdeling van de Punjab Universiteit en van Jaipur India.

wat wij doen 

In de les gaan we op een actieve manier oefenen. Focus ligt op lichaamshoudingen, ademhaling en meditatie. Regelmatig vul ik de les aan met een stukje yogafilosofie. 

yogalessen in Elst (GLD)

wat je ervoor krijgt

Je schenkt veel aandacht aan je eigen lichaam. Om het lichaam te leren kennen en waarderen, om erachter te komen wat je lichaam nodig heeft, om te zorgen dat je in het algeheel gezond blijft, om blokkades op te lossen. Door yoga gaat de energie in je lichaam weer lekker stromen.

Ook op mentaal en emotioneel niveau wordt je sterker. Je wordt resistenter tegen prikkels van buitenaf, je wordt niet zo makkelijk afgeleid. Je staat sterker in je schoenen, weet beter wie je bent. Bij de yoga gaat het om persoonlijke beleving en ontwikkeling.

Voor mij persoonlijk is yoga een spirituele beleving. Het is voor jezelf zorgen, de zachtheid voor jezelf beoefenen. De rust in jezelf vinden zodat je ook ver van de yogamat rustig en mentaal sterk kan blijven. Het is stilstaan, luisteren en voelen zonder oordeel, ervaren en genieten, en nog zo veel meer.

rooster

Om het rooster te bekijken klik op yoga Nijmegen of yoga Elst.