wat ik doe
Massage is een vorm van energie uitwisseling.
De masseur voelt door aanraking. De masseur voelt en luistert met aandacht en geeft je lichaam wat het lichaam op dat moment nodig heeft. Vaak hoef je het zelf niet te verwoorden. Een masseur voelt jouw energie.
en waarom
De kracht van aanraking kun je overal ervaren, niet alleen op de massagetafel. Denk bijvoorbeeld aan een knuffel, of zelfs een hand op je schouder als je het moeilijk hebt. Dit soort “kleine gebaren” hebben een enorme helende kracht.
In september 2009 heb ik een cursus afgerond om een Ayurvedische masseuse te worden. Daarop baseer ik de massagetechniek die ik gebruik. Het is een ontspannende massage die goed tegen vermoeidheid werkt. 
Ik volg regelmatig andere cursussen en workshops in binnen- en buitenland om mijn kennis te verbreden. Er worden daarom ook vaak andere massagetechnieken gebruikt afhankelijk van de behoeftes van de client. Naast Ayurvedische massage, heb ik ervaring met sport-, Thaise-, yoga- en ontspanningsmassage.
wat zijn de voordelen
In Europese landen wordt massage soms gezien als een overbodige luxe. In meerdere Aziatische landen is het een dagelijkse routine die de gezondheid verbetert. Een massage zorgt voor:
– lichamelijke en geestelijke ontspanning
– verhoging van de weerstand
– verbeterde bloedcirculatie
– betere huidstructuur
– stimulatie van vitale organen
– vermindering van fysieke en psychische klachten zoals: slapeloosheid, stress, vermoeidheid, huidaandoeningen, rugpijn en nog veel meer.
massagepraktijk in Elst (GLD)Tijdens de massage wordt overvloedig warme olie gebruikt. Er worden alleen natuurlijke oliën van goede kwaliteit gebruikt.
afspraak maken
Afspraak voor een massage in Elst (GLD) maak je via email: info@yoganesha.nl of tel: 06-40 832 979
Praktijk info vind je bij MASSAGEPRAKTIJK ELST
belangrijk
Ben je ergens voor allergisch, laat het van tevoren weten.