yogaweekend in Nederland
Elk jaar met Pinksteren gaan we voor drie dagen weg om ergens in Nederland te genieten en helemaal tot rust te komen. Altijd een speciale locatie, of dat nou bij de zee is of dichtbij op de Veluwe. Het is een heerlijk weekend waar je naast verschillende yoga lessen ook van andere activiteiten kan genieten, zoals mantra’s zingen of klankschalen concerten, massages en wandelingen in de natuur. Je hebt ook genoeg tijd om gewoon te zijn, om stil te staan, om niets te doen, of waar je ook behoefte aan hebt. We bieden een goede balans tussen begeleiding en vrij zijn.
yogavakantie in Nepal
In de herfstvakantie gaan we naar Nepal. Het is een hele bijzondere land met de meest vriendelijke mensen.
De reis is een prachtige spannende avontuur. 4 dagen lang doen we yoga in de prachtige natuur van de Himalayagebergte. Je verblijft in een gezellige guesthouse waarvan uit je de met sneeuw bedekte bergtoppen kan bewonderen. Een onvergetelijke uitzicht.
Daarna reizen we naar Lumbini, de geboorteplek van Buddha. Daar verblijf je 2 dagen lang in een klooster waar je zelf het leven van Buddhistische monniken mag ervaren. We beginnen heel vroeg in de ochtend met meditatie en mantra’s samen met de monniken. Overdag is er tijd om de tempels te bezoeken.
De reis eindigt in de kleurrijke en levendige Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. De drukte van de stad is een enorme contrast en laat de veelzijdigheid van dit prachtige land zien. In Kathmandu mogen we een paar lezingen bijwonen en natuurlijk is er tijd voor yoga. Maar het is ook een ideale plek om lekker te shoppen.
overige activiteiten
Een paar keer per jaar worden er yoga gerelateerde activiteiten georganiseerd zoals klankschalen concerten, lezingen, bijzondere yoga workshops etc